Cami yenileyen başkan karabağ'a teşekkür

Bayraklı Belediyesi, Fevzipaşa Naldöken Camii'ni baştan aşağı tadilata alarak yeniledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2013 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayraklı Belediyesi, Fevzipaşa Naldöken Camii'ni baştan aşağı tadilata alarak yeniledi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yenilenen camideki çalışmaları yerinde görmek için imam Adem Seçkin'in davetlisi olarak camiye gitti. İmam ve cami cemaati tarafından kapıda karşılanan Başkan Karabağ, ilk olarak avluda yapılan çalışmaları inceledi. Suyunu dışarıdan alan ve nemlenen duvarlar ile bakımsız haldeki caminin, bahçesi de temizlenerek eskisinden güzel hale getirildi.

İmam Seçkin, Başkan Karabağ'ı daha sonra cami içine davet etti. Seçkin, yapılan tadilat, boya, badana ve temizlikten sonra bir başka güzel olan cami için Başkan Karabağ'a teşekkür etti.

Göreve geldikten sonra tüm dini mekanlarda temizlik çalışması başlattıklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bir ekip oluşturduk. Bütün camilerde sırayla temizlik yapmaya başladık. Secdeye giden alınların temiz olmasını istedik. Kısa süre içerisinde büyük bir istek aldık. Çalışmamız büyük takdir topladı. Temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım onarım gibi ufak işlerle de yardımcı olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve aynı duyguları bütün cemaatle paylaştıklarını kaydeden caminin imamı Adem Seçkin ise, "Böyle bir hizmeti biz daha önce ne gördük ne de duyduk. Bu bir ilk. Bu da sizin sayenizde oldu. Cami cemaatimiz adına teşekkür eder, bu hizmetlerimizden dolayı hazırladığımız plaketimizi kabul etmenizi rica ederiz" diye konuştu.

Plaketi kabul eden Başkan Karabağ, Bayraklı'daki tüm dini kurumların gerekli ihtiyaçlarını karşılamak üzere görevde olduklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber